Mourinho a fost prezentat OFICIAL la Real: "Cel mai frumos lucru din fotbal este sa CASTIGI cu Real Madrid!"

Autor: Sport.ro
Luni 31 Mai 2010, 14:41

Jose Mourinho se afla deja la stadionul Santiago Bernabeu, unde va fi prezentat in cateva momente.

Jose Mourinho a ajuns inca de dimineata la stadion intr-un Ferrari albastru inchis, insotit de agentul sau Jorge Mendes.

La prezentarea care a avut loc la sala de conferinte a stadionului Santiago Bernabeu a fost prezent si directorul executiv Jorge Valdano, nu insa si presedintele Florentino Perez.

 

"Jose Mourinho a semnat un contract cu Real Madrid un contract pe patru sezoane. Suntem onorati sa-l avem alaturi de noi pe cel mai bun antrenor al lumii", a spus Valdano.

Primele cuvinte ale lui Mourinho la Real au fost: "Buna ziua! In primul rand vreau sa spun ca nu vorbesc foarte bine spaniola. Lunile petrecute in Italia m-au facut sa uit putina spaniola pe care o cunosteam. Peste o luna altfel vom sta de vorba", s-a scuzat Mourinho.

"Nu stiu daca m-am nascut sa fiu antrenorul Realului, insa cu siguranta m-am nascut sa fiu antrenor de fotbal. Imi plac provocarile mari. Atractia mea fata de Madrid este o atractie fata de istoria clubului, fata de frustrarile lor din ultimii ani, dar si fata de dorinta lor de victorie. Pentru orice jucator si antrenor ar fi un gol in cariera sa nu treci pe la Real. Sunt mandru sa antrenez aici. Dar ce mai frumos nu este sa joci, sau sa antrenezi la Real Madrid. Cel mai frumos, frumos, frumos este sa CASTIGI cu Real Madrid! Asta este motivatia mea", a mai spus Mourinho la prezentarea sa pe Santiago Bernabeu.

Guvernul caută o soluție pentru a-i ţine pe cei infectaţi în izolare sau carantină. Cum profită bolnavii de decizia CCR
BRAT