Will Smith are o dilema. Sa fie Men In Black 3 sau The City That Sailed?

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Aprilie 2010, 17:39
Will Smith are o dilema. Sa fie Men In Black 3 sau The City That Sailed?

Will Smith, omul care s-a ingrasat 16 kg pentru a juca rolul lui Muhammad Ali, e pe cale sa renunte insa la rolul care l-a facut celebru pe meleagurile romanesti.

I s-a oferit o alta pelicula, dar totul se rezuma, probabil, la bani. Care da mai mult primeste.

La 41 de ani, Will Smith se poate considera deja un om implinit. Sotia Jada e actrita de succes, unul dintre baieti deja le calca pe urme parintilor, iar contul din banca e bine burdusit. Asa ca Will si-a permis sa isi ia pauza din 2008 si pana acum. Ultimul film in care a jucat a fost "Seven Pounds", dar acum a venit vremea sa aleaga un alt proiect.

Numai ca Will nu se poate decide daca sa joace in al treilea film din seria "Men In Black" ("Barbati in negru") sau intr-o alta pelicula ce i s-a oferit, un film de aventuri fantastice ce se va numi "The City That Sailed".

Producatorii ambelor pelicule i-au facut oferte actorului. Seria "Men in Black" a adus incasari de peste un miliard de dolari in intreaga lume, iar factorul financiar ar putea sa fie unul important.

Pana va lua o decizie, pe Will il puteti vedea in prima zi de Paste, la Pro TV, "In cautarea fericirii" ("The Pursuit of Happiness"), de la ora 22.30. In filmul bazat pe fapte adevarate, actorul apare alaturi de fiul sau Jaden.

NU RATA

  • Iron Man 2 - Pro TV luni, in a doua zi de Paste, de la ora 20.30
  • Vagabondul milionar (Slumdog Millionaire), Pro TV, sambata, 3 aprilie, de la 21:15
Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies