Show

Visul frumos s-a terminat! Apropiatii Irinei Shayk au confirmat despartirea de Ronaldo, portughezii speculeaza pe seama motivului

•Cristiano Ronaldo si Irina s-au despartit
•Apropiatii rusoaicei au confirmat ruptura, iar portughezii speculeaza pe seama motivelor

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 09:26
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 09:37

Ronaldo a castigat Balonul de Aur, dar in viata sentimanetala lucrurile nu ii merg la fel de bine ca in fotbal. S-a despartit de logodnica sa, fotomodelul rus Irina Shayk, imediat dupa sarbatori.

Cotidianul portughez Correio de Manha scrie ca motivul despartirii il reprezinta neintelegerile dintre Irina si familia fotbalistului.

Ronaldo e foarte apropiat si de mama sa, dar si de sora, si locuieste impreuna cu ele si cu fiul sau la Madrid.

Irina nu a vrut sa mearga in decembrie la ziua lui Dolores, mama lui Ronaldo, care a implinit 60 de ani. Mai mult, ea nu a vrut sa petreaca sarbatorile acasa la Ronaldo si l-a fortat pe atacant sa mearga cu ea la Dubai.

Decizia luata de rusoaica l-a suparat rau pe Ronaldo, iar faptul ca aceasta a pus intotdeauna cariera sa de model pe primul loc l-a facut sa analizeze atent relatia. Cei doi s-ar fi despartit de comun acord, iar PageSix scrie ca un apropiat al Irinei a confirmat ruptura.

"Putem confirma faptul ca Irina a pus capat relatiei cu Cristiano Ronaldo", ar fi spus unul dintre oamenii care se ocupa de PR-ul vedetei. Cu toate acestea, reprezentantii rusoaicei spun ca motivul nu a fost legat de relatiile tensionate dintre ea si familia fotbalistului: "Orice zvonuri legate de o relatie tensionata intre Irina si familia lui Cristiano sunt false si nu au avut nicio influenta asupra deciziei luate".

Ruptura dintre Ronaldo si Irina a fost vizibila luni seara, cand rusoaica nu a fost prezenta la gala de la Zurich in care Ronaldo a primit al treilea Balon de Aur din cariera. Dupa cateva zile, rusoaica a incetat sa-l mai urmareasca pe Ronaldo pe retelele de socializare unde este activa.

Modifică setările cookies