Visul de-o viata al lui Borcea, transformat in realitate de Steaua! Shakira de Romania poate canta la petrecerea de titlu a Stelei! VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Ianuarie 2014, 20:31

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

 

Shakira de la Vocea Romaniei vrea sa cante la petrecerea de titlu a Stelei. Pe adevarata Shakira, Borcea n-a mai apucat s-o aduca in Romania. Dinamo se chinuie din 2007 sa castige titlul si sa dea petrecere cu Shakira.

Sanziana, finalista de la Vocea Romaniei, are o piesa impreuna cu Shakira. Columbianca i-a scris inaintea concursului de Craciun.

"Ma suna fratele meu, ii raspund si zice <Ti-a trimis Shakira ceva, a postat pe Facebook>. Am asteptat 11 ani s-o cunosc pe Shakira" a spus Sanziana.

Shakira nu era cu Pique cand s-a intalnit cu Shakira de Romania.

"Mi se pare un tip foarte ok si am auzit ca joaca bine, desi nu sunt microbista" a spus Sanziana despre Pique. Intrebata daca a mai auzit de vreun jucator de la Barca, ea s-a incurcat putin: "Nu stiu daca e de la Barcelona ... Messi"

Borcea nu si-a implinit visul, sa danseze cu Shakira in Stefan cel Mare. La titlul 25, stelistii o pot aduce pe stadion pe Shakira de Romania.

"Inca nu sunt atat de cunoscuta ca sa pot canta pe un stadion, dar imi doresc asta foarte mult. Avand in vedere ca fratele meu si tata sunt fani Steaua, probabil ca pentru Steaua as canta" a mai spus Sanziana.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies