Un fost jucator al Craiovei, acuzat de fosta iubita: "Un obsedat sexual, cu penis imens!"

Autor: Sport.ro
Marti 13 Iulie 2010, 11:05

	Un fost jucator al Craiovei, acuzat de fosta iubita: "Un obsedat sexual, cu penis imens!"

Salih Jaber, fost jucator la Craiova si Gloria Buzau, se da in spectacol pe NET.

De cateva zile, circula pe internet fotografii incendiare cu fotbalistul irakian Salih Jaber (29 de ani). Fosta sa prietena a dezvaluit in Libertatea ca Jaber obisnuia sa se laude cu dimensiunile penisului sau si ca mima actul sexual cu diferite obiecte.

"Ne-am cunoscut pe internet si am facut schimb de adrese de messenger si de numere de telefoane. Imi promitea bani, case si masini. Se jura pe Coran ca ma iubeste, timp in care punea webcamul pe un dulap si imi arata rafturi intregi de bani. M-a cerut in casatorie, dar mi-a zis ca are o problema: penisul lui este imens. Mi-a trimis fotografii cu barbatia lui in erectie. M-a socat cand a inceput sa se masturbeze in fata webcamului.

Mergea cu laptopul in dormitor si saruta o minge de fotbal aflata pe pat. Spunea ca ea este iubita lui si ca poarta numele meu. Mai zicea ca are telefonul mobil pe vibratii si il tine pe testicule cand sun eu! Folosea ca jucarii sexuale un inel de cauciuc si o roata de trotineta. Am realizat ca am de-a face cu un obsedat sexual, cu penis imens”, spune fosta iubita in Libertatea.

DNA cere ridicarea imunității unui fost ministru, acuzat că a luat mită. Surse: Ar fi vorba de Bănicioiu
BRAT

Modifică setările cookies