Toja si Szekely i-au facut botezul in cluburile din capitala polonezului Grzelak!

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Iulie 2009, 10:54
Toja si Szekely i-au facut botezul in cluburile din capitala polonezului Grzelak!

Polonezul Pawel Golanski, Janos Szekely, Cezar Lungu si Juan Toja i-au facut prezentarea oficiala in cluburile din Bucuresti ultimei achizitii polonezul Rafal Grzelak.

Zmarandescu: "Mi s-a sugerat sa zic ceva rau de Gigi ca sa scap de proces!"

Dupa 12 zile de cantonament in Austria, Golanski, Lungu, Szekely, Toja si Grzelak s-au distrat intr-un club din Bucuresti impreuna cu multe fete frumoase.

Primii patru s-au decis sa-l familiarizeze pe ultimul sosit la Steaua in viata de noapte a Capitalei. La masa fotbalistilor au curs sampaniile si bauturile alcoolice, dar si fete: blonde sau brunete, extaziate ca pot sa stea de vorba cu 4 jucatori ai Stelei.

Grzelak a demonstrat o dezinvoltura de invidiat, luand cu asalt o bruneta focoasa, care dansa pe podiumul din apropierea mesei stelistilor.

Nici columbianul Toja nu s-a lasat mai prejos, ba chiar si-a imbogatit agenda telefonica cu cateva numere de la fete. Pentru ca se afla in urma cu pregatirea, Grzelak a fost chemat, ieri, de Bergodi la un antrenament suplimentar individual pentru a recupera din decalajul fizic fata de coechipieri, italianul intentionand sa-l forteze in meciul cu Ujpest.

Polonezul s-a antrenat exact in timp ce Petre Marin, Ghionea si Banel Jardel prezentau noul echipament al Stelei, scrie Cancan.

Sursa foto: Cancan

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies