Titlul 25, pregatit in LUX! Cum arata hotelul in care sunt cazati stelistii in Spania! In zilele senine, de pe balcon se vede Africa :)

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 07:30

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Nu stie limba romana, dar a invatat mecanic imnul Stelei. "Sunt fericit si ma simt bine" - vor auzi stelistii in Spania din gura unei admiratoare a lor din Malaga. In cantonamentul de pe malul Marii Mediterane, stelistii vor imparti hotelul cu niste englezi tatuati, care beau bere de dimineata pana seara.

Stelistii vor sta aproape 2 saptamani in primul cantonament din Spania. La 100 de kilometri de Malaga, pe malul Mediteranei, pe stelisti ii asteapta 20 de grade si o priveliste de vis. In zilele senine, din hotel pot vedea Africa.

Stelistii n-au inchiriat tot hotelul. Il vor imparti cu turistii englezi veniti sa se bronzeze in ianuarie. Stelistii vor fi asteptati cu sampanie.

Sunt si fani ai Stelei care muncesc in zona si-si vor lua mai multe zile libere sa stea alaturi de favoritii lor. Suporterul roman le va canta stelistilor impreuna cu vecina lui din Spania. In limba romana, femeia din Malaga stie doar imnul Stelei.

In primele doua amicale din Spania, Steaua va intalni echipe din Bundesliga. Keseru si Bogatinov vor debuta la Steaua cu Nurnberg si Werder Bremen.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies