Voia sa bata vreun record? Tiger Woods, 121 de amante in 5 ani!

Autor: Sport.ro
Vineri 30 Aprilie 2010, 13:48
Voia sa bata vreun record? Tiger Woods, 121 de amante in 5 ani!

Tiger Woods i-a marturisit sotiei sale, Elin Nordegren, ca a avut 121 de relatii extraconjugale in timpul casniciei lor de cinci ani, informeaza publicatia National Enquirer, citata de Daily Mirror.

Sportivul in varsta de 34 de ani a discutat cu sotia sa in timpul unei vizite facute de aceasta la clinica specializata in dependenta de sex, in care a fost internat Woods.
"Cand Tiger era internat, a umplut patru pagini, facand o lista a femeilor cu care a avut aventuri - erau 121 in total", a declarat o sursa din anturajul lui Tiger Woods.

Potrivit National Enquirer, Erin Nordegren, in varsta de 30 de ani, a pregatit deja actele de divort, in care s-ar afla si confesiunea jucatorului de golf. Publicatia mentioneaza ca sotia sportivului s-a hotarat insa sa divorteze dupa ce a aflat ca Woods a avut o aventura cu fiica unei vecine, Raychel Coudriet, nume care nu se afla printre cele 121 mentionate la clinica. "Raychel Coudriet nu se afla pe lista. Dupa ce Elin a aflat de ea, i-a spus lui Tiger ca a terminat-o cu el. Nu se mai pot impaca", a precizat sursa citata de publicatia americana.

Tiger Woods este casatorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren si este tatal a doi copii, Sam Alexis, nascut in 2007 si Charlie Axel, de zece luni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies