Tiffany Fallon, iepurasul playboy care adora fotbalul american!

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Februarie 2008, 14:28
VEZI POZE CU MAJORETA DE LUX CARE POZEZAZA PENTRU PLAYBOY!

Tiffany Fallon este iepurasul preferat al celor de la Playboy. Ea a pozat de multe ori goala in paginile revistei spre bucuria barbatilor care au ce admira pentru ca formele ei chiar sunt perfecte. A castigat un titlul de miss ca reprezentanta a Georgiei iar cei de la Playboy au incoronat-o in 2005 "iepurasul"anului.

Fotbalul american este viata ei, dar Tiffany nu este doar o femei sexy ci si inteligenta, a absolvit Universitatea din Florida si are diploma in management.  "Am diploma de manager in sport si lucrez la o firma de recrutare a tinerelor sperante in fotbalul american. Sunt innebunita dupa sport. Cand eram la colegiu jucam volei si fotbal. In Atlanta am devenit majoreta echipei Falcons. Am fost alaturi de ei la Superbowl, in 1999, cind au jucat impotriva rivalilor de la Broncos. Tin minte ca echipa mea favorita a pierdut, dar am fost fericita ca mi-am exercitat profesionist, talentul de animatoare”,  a declarat frumoasa Fallon.

Pentru ca iubeste sportul atat de mult a fost chiar prezentatoarea unui show dedicat artelor martiale „IFL Battleground”, a incercat sa practice volei si fotbal. Barbatii sunt dezamagiti pentru ca, din pacate, apetisanta Tiffany practica un sport anume doar cu sotul ei,  Joe Don Rooney,  membru al formatiei country Rascal Flatts.

.


.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT