Terry si Beckham mai au o sansa! S-a gasit formula matematica pentru penalty-ul perfect!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Martie 2009, 12:26
Terry si Beckham mai au o sansa! S-a gasit formula matematica pentru penalty-ul perfect!

Asii din fotbal nu mai au nicio scuza sa rateze penalty-urile decisive - s-a gasit formula matematica pentru penalty-ul perfect.

Englezii au facut-o si pe asta - o echipa de cercetatori de la Universitatea John Moores din Liverpool au apelat la camerele high definition pe care cei de la Sky Sports le-au instalat in spatele portilor pentru a analiza loviturile catre poarta.

"Sunt multi factori care alcatuiesc penalty-ul perfect. Dupa multe ore de analiza, am reusit in sfarsit sa punem cap la cap toate elementele", a spus profesorul Tim Cable.

Fotbalistul trebuie sa se pozitioneze la 16 metri de poarta, sa nu faca mai mult de 5-6 pasi,  sutul trebuie sa aiba 100 de km/h sau mai mult, unghiul trebuie sa fie de 20-30 grade, iar mingea trebuie sa intre la 0.5 metri sub bara, sau in interiorul portii - greu, dar nu imposbil, spun englezii.

Este o ecuatie simpla, care garanteaza succes 100% - astfel, Beckham, Robinho, Terry sau Ronaldo si-ar scuti fanii de dezamagiri teribile! In plus, nu costa nimic sa incerci.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Şefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a demisionat din funcţie. Anunțul făcut de Ministerul Justiţiei
BRAT