SUPER TARE | Ei sunt romanii care au ajuns pe pagina de Facebook a lui Jean-Claude VanDamme! Actorul le-a raspuns in limba romana

SUPER TARE | Ei sunt romanii care au ajuns pe pagina de Facebook a lui Jean-Claude VanDamme! Actorul le-a raspuns in limba romana

►Jean-Claude Van Damme, celebrul actor din Sport Sangeros, Kickboxer si Soldat Universal, a ajuns la 54 de ani.
►Unul dintre cei mai tari luptatori de arte martiale, acesta a fost asaltat cu mesaje de felicitare

Jean-Claude Van Damme, unul dintre cei mai tari actori si luptatori de arte martiale din lume, celebru pentru filmele Sport Sangeros, Kickboxer, Soldat Universal sau Eroi de Sacrificiu 2, a implinit 54 de ani pe 18 octombrie.

Van Damme a fost asaltat cu mesaje de felicitare de ziua lui si a decis pana la urma sa publice cateva pe pagina sa oficiala de Facebook. Printre cei care i-au dat mesaj actorului belgian s-au aflat si niste romani, carora acesta le-a raspuns in limba noastra. "Multumesc!", le-a spus Van Damme celor 7 romani.

 

Peste 14 milioane de fani are Jean-Claude Van Damme.

"Casuta mea de email s-a umplut cu mesaje, insa nimic nu mi-a atins atat de mult inima si sufletul ca fotografiile trimise de voi. Va multumesc mult, prietenii mei. Asta e cel mai frumos actor pe care un actor il poate primi", a scris acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 67% dintre persoanele din etapa 1 au fost vaccinate. Pe ce loc se află România la nivel mondial
BRAT

Modifică setările cookies