FIFA 15 EA Sports Show

SUPER TARE | EA Sports a anuntat inca o serie de NOUTATI pentru FIFA 15. Jocul, mai real ca niciodata! Ce caracteristici va avea

EA Sports, cel mai mare producator de simulatoare sportive de pe planeta, revolutioneaza seria FIFA si le promite gamerilor noi caracteristici cu adevarat speciale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 August 2014, 18:27
Data actualizarii: Miercuri 06 August 2014, 19:24

Mai real ca niciodata. Asa este caracterizat jocul FIFA 15 de catre fanii care au vazut trailerul oficial lansat de EA Sports, dar si clipurile in care sunt prezentate noile caracteristici ale jocului.

Cu o grafica imbunatatita si cu noutati in ceea ce priveste "al-ul" jucatorilor, FIFA 15 vine in acest an cu noi concepte menite sa revolutioneze jocurile virtuale.

Astfel, pe langa inteligenta emotionala a jucatorilor, care vor fi influentati in timpul meciurilor de scor si de atmosfera de pe stadion, FIFA 15 le promite gamerilor si o noua biomecanica a fotbalistilor, acestia urmand sa imprumute exact miscarile si abilitatile celor din viata reala.

De asemenea, o alta noutate in FIFA 15 va fi reprezentata de faptul ca programatorii au lucrat la modul in care jucatorii preiau mingea, aceast lucru urmand sa fie influentat de puterea pasei si de traiectoria balonului. Jucatorii cu o tehnica mai mica se vor confrunta cu probleme la preluarea balonului, in cazul in care mingea va veni pe sus sau va fi pasata foarte puternic.

EA Sports a mai venit insa astazi cu o serie de completari, producatorii jocului anuntand ca stadioanele celor 20 de echipe din Premier League sunt copiile fidele ale celor din realitate. Acestia au mai introdus peste 200 de fete noi, fotbalistii urmand sa aiba toate trasaturile "originalilor". Nu in ultimult rand, FIFA 15 a imprumutat si conceptul de Goal-Line Technology, reluarile urmand sa arate exact daca mingea a trecut sau nu de linia portii.

Modifică setările cookies