Show

SUPER FOTO | Balotelli a facut deja prima nebunie in Anglia! Si-a cheltuit salariul pe un an intr-o secunda! Cum arata vila sa:

Transferat in aceasta vara de Liverpool, unde va avea dificilul rol de a-l face uitat pe Luis Suarez, Mario Balotelli incearca sa se readapteze vietii din Anglia, dupa o pauza de un an si jumatate. Starul italian si-a luat o vila de 5 milioane de euro, adica salariul sau pe un an de zile, in apropierea orasului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Septembrie 2014, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 03 Septembrie 2014, 19:54

Cumparat cu aproape 20 de milioane de euro de la Milan, Balotelli a apucat deja sa debuteze pentru Liverpool, chiar in victoria categorica obtinuta impotriva lui Tottenham (3-0). Chiar daca nu a inscris, atacantul italian a avut o evolutie apreciata, ratand si o ocazie mare de gol.

Daca pe teren nu a izbutit inca sa iasa in evidenta cu vreo nebunie, SuperMario a facut-o insa in afara acestuia, cheltuind 5 milioane de euro pe o vila superba.

Atacantul si-a gasit, dupa indelungi cautari, locuinta perfecta, iar presa engleza publicat deja si o serie de poze din interiorul acesteia.

Mario a dat 5 milioane de euro pentru o vila cu 5 camere localizata in Helsby, o localitate mica de langa Liverpool. Aceasta are heliport, dar si o crama de mari dimensiuni.

Poze in galeria de mai jos!

CITESTE SI

Modifică setările cookies