Primul concurs de culturism, powerlifting si skandenberg din Romania, LIVE ACUM! "Rechinu" si "Spartacus" sunt pregatiti sa faca SHOW!

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Septembrie 2012, 11:59

	Primul concurs de culturism, powerlifting si skandenberg din Romania, LIVE ACUM! "Rechinu" si "Spartacus" sunt pregatiti sa faca SHOW!

ACUM: Concursul TIGER CLASIC 2012, LIVE PE VOYO.RO!

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO!

Pentru prima oara in Romania, vei putea vedea LIVE un concurs de culturism si powerlifting, concursul in care barbatii cu muschi intreg orice fel de limite ale fizicii, ridicand sute de kilograme.

Show-ul de culturism, powerlifiting, skandenberg, dar si alte discipline apropiate, va avea loc sambata la Palatul Copiilor, acolo unde 'durii' isi vor umfla muschii pentru premii de 13 mii de euro. Inscrierea la concurs este gratuita.

Sambata intre orele 10:00 si 12:00 vor avea loc doua super ventede de skandenberg: "Profesorul" Chivu il va infrunta pe "Superman" Dobrin, iar "Spartacus" se va masura in muschi cu "Rechinul".

"Te mananc la micul dejun!", a fost mesajul cu care Spartacus a incercat sa il intimideze pe "Rechin".

Raspunsul acestuia nu a intarziat sa apara: "In toate filmele cu spartani, ei s-au luptat cu tigri si lei, nu s-au batut cu rechini. Rechinul era prea periculos.", a spus cel din urma.

Uriasul Borbil a comentat si el disputa dintre cei doi posibil adversari ai sai, spunand: "Spartacus e un peste mult prea mic pentru un rechin atat de mare ca el." :)

  Show-ul de skandenberg, culturism si powelifting e sambata de la ora 12:00, live si exclusiv pe www.voyo.ro. Cele doua vendette de skandenberg si cela mai tari momente ale show-ului sunt si pe sport.ro, sambata seara, de la 8.

 

România a trecut pragul de 60.000 de infectări. 448 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă
BRAT