Situatie imposibila pentru Cristiano Ronaldo! Mama sa si Irina Shayk s-au certat inainte de Craciun! Ce a decis jucatorul

Autor: Sport.ro
Marti 23 Decembrie 2014, 13:47

	Situatie imposibila pentru Cristiano Ronaldo! Mama sa si Irina Shayk s-au certat inainte de Craciun! Ce a decis jucatorul

Starul Realului e prins la mijloc in conflictul pe care niciun barbat nu si-l doreste!

Probleme in familia lui Cristiano Ronaldo - se pare ca mama sa, Dolores Aveiro, si logodnica jucatorului, Irina Shayk, s-au certat si asta a dus la schimbarea planurilor de Craciun! In loc sa-si petreaca acest Craciun alaturi de mama si surorile sale, Cristiano urmeaza sa mearga in Dubai in perioada festiva unde se va relaxa alaturi de iubita sa si de fiul sau.

Se pare ca planurile celor doi de a merge in Dubai au suparat-o si mai tare pe mama jucatorului, iar ruptura dintre cele doua s-a vazut si din absenta Irinei Shayk de la ceremonia in care a fost prezentat noua statuie a actualului Balon de Aur. Chiar daca acest lucru a fost explicat, punandu-se pe seama programului top-modelului, lucrurile se pare ca nu stau asa.

Conform unor surse apropiate Irinei, aceasta "a respectat mereu familia lui Ronaldo. Insa lucrurile merg intr-o directie gresita".

Iata ultima poza postata de Irina Shayk pe Instagram

 

 

 
EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies