Simona Sensual: "Vreau sa sparg mafia barbatilor din lumea fotbalului"

DINAMOVISTA SENSUAL IL PLACE PE HAGI SI SE DA CU CFR!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Decembrie 2007, 19:32
Data actualizarii: Joi 13 Decembrie 2007, 19:32

Simona Sensual ii arunca manusa sexy-impresarei Ana Maria Prodan si vrea sa intre in lumea fotbalului. Bomba sexy a dezvaluit in exclusivitate pentru Sport.ro ca vrea sa sparga monopolul barbatilor si mafia din fotbal. Bomba sexy spune ca tine cu Dinamo, ca il place pe antrenorul Hagi si ca va debuta in noua meserie de la ... Bolintin: 

"Eu vreau sa sparg mafia barbatilor din lumea fotbalului. Nu am avut nici o treaba cu Adi Mutu. Nu am semnat actele ca sa fiu impresar, dar am luat contactul cu cei de la Bolintin si vreau sa vad cum merg lucrurile. Vreau neaparat sa devin impresar. Trebuie doar sa mergi la FIFA, in Elvetia, dai 200.000 de euro si un examen de 10.000 de euro!

Imi place mult de Hagi, e un antrenor valoros. Pacat ca a stat putin la Steaua. Imi place Dinamo, cu ei tin!!! CFR Cluj a avut un an bun si vreau sa ma indrept catre ei. Ma dau cu CFR Cluj. Nu stiu cine este Chiacu, dar daca vreau, aflu cine este. Imi place foarte mult de Cristi Chivu. Ii urez sa fie fericiti. Cu Ronaldo m-am vazut o singura data, anul trecut. Nu am mai vorbit de atunci", ne-a declarat noua impresara din fotbalul romanesc, dupa ce a fost la cele "3 chaturi rele" ale www.sport.ro.

Modifică setările cookies