Shakira Gerard Pique Show

Shakira l-a "tradat" pe Pique cu Platon. :) Cu cine se distreaza artista in carantina

Celebra Shakira (43 de ani) e impiedicata sa-si incante fanii pe scena in aceasta perioada de carantina, astfel ca si-a gasit alte ocupatii, izbutind să-si treaca in CV absolvirea unui curs de filozofie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Mai 2020, 14:54
Data actualizarii: Vineri 01 Mai 2020, 14:55

Izolata la domiciliul din Barcelona, alaturi de iubitul fotbalist Gerard Pique si de cei doi copii ai cuplului, columbianca pare ca nu se plictiseste deloc. In absenta concertelor si a celorlalte activităti in aer liber, Shakira si-a pus la încercare abilitatile intelectuale.

"Tocmai am absolvit un curs de 4 saptamani de filozofie antica de la Universitatea din Pennsylvania”, si-a anuntat Shakira fanii pe Instagram, postand si dovada faptului ca a trecut cu brio de aceasta incercare.

„Stiu, hobby-urile mele nu sunt foarte practice. Am avut nevoie de multe ore de studiu după ce copiii adormeau”, a continuat artista, subliniind că nu si-a neglijat atribuțiile de mamă. „Multumiri lui Platon și predecesorilor sai pentru această «distracție» de 4 saptamani”, a incheiat Shakira, amintind de unul dintre cei mai cunoscuti filozofi greci.

Modifică setările cookies