Shakira l-a "tradat" pe Pique cu Platon. :) Cu cine se distreaza artista in carantina

Shakira l-a "tradat" pe Pique cu Platon. :) Cu cine se distreaza artista in carantina

Celebra Shakira (43 de ani) e impiedicata sa-si incante fanii pe scena in aceasta perioada de carantina, astfel ca si-a gasit alte ocupatii, izbutind să-si treaca in CV absolvirea unui curs de filozofie.

Izolata la domiciliul din Barcelona, alaturi de iubitul fotbalist Gerard Pique si de cei doi copii ai cuplului, columbianca pare ca nu se plictiseste deloc. In absenta concertelor si a celorlalte activităti in aer liber, Shakira si-a pus la încercare abilitatile intelectuale.

"Tocmai am absolvit un curs de 4 saptamani de filozofie antica de la Universitatea din Pennsylvania”, si-a anuntat Shakira fanii pe Instagram, postand si dovada faptului ca a trecut cu brio de aceasta incercare.

„Stiu, hobby-urile mele nu sunt foarte practice. Am avut nevoie de multe ore de studiu după ce copiii adormeau”, a continuat artista, subliniind că nu si-a neglijat atribuțiile de mamă. „Multumiri lui Platon și predecesorilor sai pentru această «distracție» de 4 saptamani”, a incheiat Shakira, amintind de unul dintre cei mai cunoscuti filozofi greci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies