Shakira l-a enervat la culme pe Ilie Nastase! A intarziat concertul ca sa manance sarmale! "Am plecat la prima melodie!"

Ilie Nastase a fost la concertul Shakirei, dar n-a stat decat la prima piesa a iubitei lui Pique. La Bucuresti, Shakira a sustinut primul ei concert in aer liber din 2011. I-a parut rau ca nu si-a luat cizmele. A inghetat in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2011, 21:35
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2011, 21:43

Shakira a mancat sarmalute de post in spatele scenei si i-a facut pe romani s-o astepte in ploaie aproape 45 de minute. Multi dintre cei 20 de mii de romani care si-au luat bilete, n-au mai rezistat. Printre ei si Ilie Nastase, care si-a dus fiicele s-o vada pe Shakira.
 
"Am intrat si am plecat cand a inceput prima melodie ca a plouat pe noi 2 ore jumate si am plecat. N-am mai putut sa stau, inghetase aia mica, si eu ca i-am dat pulovarul meu. N-am mai avut chef de Shakira, de nimeni" a declarat Ilie Nastase pentru ProTV.

Shakira a schimbat mai multe costume in timpul concertului de la Bucuresti. Ilie Nastase n-a avut sansa asta. A plecat ud acasa. O poate cunoaste mai bine la nunta lui Borcea, unde nasul Becali a promis c-o aduce cu tot cu Pique.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies