Sexul in grup, sport national pentru englezi!!!!

Autor: Sport.ro
Luni 27 Aprilie 2009, 11:26
Sexul in grup, sport national pentru englezi!!!!

Britanicii par a fi foarte dezinhibati atunci cand vine vorba de sex, acceptand inclusiv sa-si imparta partenerul cu inca o persoana.

Astfel, doua milioane de cupluri din Marea Britanie sustin ca au acceptat sa faca sex in trei, informeaza The Sun.

Noua moda pare insa sa se extinda, deoarece sase milioane se gandesc serios sa accepte inca un partener in patul lor.

Media de varsta pentru cei care isi doresc sa faca sex in trei este intre 20 si 30 de ani. Marea Britanie se poate lauda cu mai multe cluburi private in care se practica schimbul de parteneri.

The Sun a intervievat doua cupluri care practica acest "sport". Astfel sotii Steven, in varsta de 27 de ani si Emma, de 29 de ani, au declarat ca practica sexul cu schimbarea partenerilor inca de anul trecut.

"Am fost foarte interesata dintotdeauna de acest tip de varietate sexuala. Am tot colindat singura prin asemenea cluburi. Dar de cand sunt cu Steve, ma bucur ca pot imparti cu cineva aceasta placere.

Avem deplina incredere in sentimentele noastre. Si in primele doua casatorii ale mele s-au intamplat asemenea jocuri, dar de fiecare data s-a ajuns la gelozie si divort", a declarat Emma.

Publicatia citata a mai intervievat un cuplu care a declarat ca a refuzat blazarea vietii de familie, contand pe dinamismul varietatii sexuale.

Gina are 37 de ani si doi copii, de 6 si 8 ani. Ea a declarat ca a inceput destul de tarziu acest "sport".

"Am inceput timid, cu cateva experiente in trei. Dar, dupa ce l-am cunoscut pe Colin, totul a fost perfect! M-am temut la inceput ca, avand orgasm cu cealalta femeie, ma va da la o parte... Dar nu a fost asa. Acum suntem un cuplu minunat", a spus Gina.

Colin, in varsta de 39 de ani, are un fiu de 14 ani si o fiica de 18. "Ne intalnim de fiecare data cu aceleasi cupluri. Uneori in patru, alteori - in sase. Dar de fiecare data ne jucam altfel, fara sa existe un scenariu anume", a declarat el.

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT