Senzatie! Jucatorii de la Sao Paolo dopati cu mac

CAMPIOANA BRAZILIEI SABOTATA
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Septembrie 2007, 12:05
Data actualizarii: Vineri 21 Septembrie 2007, 12:05

Campioana Braziliei a fost pe punctul de a fi depistata pozitiv din cauza unei mancari care continea mac. Dupa meciul pieredut in Copa Sudamericana cu 1-2 in fata lui Boca Juniors, jucatorii lui Sao Paolo au aflat cu groaza ca puteau fi acuzati de dopaj.  
Medicul clubului Sao Paulo, Turibio Leite, a declarat pentru presa braziliana ca jucatorii au scapat de un eventual caz de dopaj datorita vigilentei membrilor staff-ului tehnic, care si-au dat seama ca alimentul pe care urmau sa il manance era interzis. 
Medicul echipei a mentionat ca la restaurantul hotelului echipa a fost servita cu fasole care avea mici boabe negre: "Ne-a fost teama ca este mac, din care se produce opium. Niciun jucator nu ar mai fi putut fi folosit, din cauza faptului ca macul este interzis."

Leite nu a precizat daca a fost vorba de o adevarata tentativa de dopaj sau a fost doar o greseala. "Cred ca este prea devreme ca sa tragem concluzii, greseala umana poate fi o explicatie. Daca nu s-ar fi vazut ca exista un ingredient interzis, toti jucatorii care au evoluat ar fi riscat sa fie acuzati de dopaj", a adaugat medicul.

 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!