Rooney a devenit tata pentru a treia oara: "Suntem pe luna!" Coleen i-a daruit un nou baietel
Luni 25 Ianuarie 2016, 10:03

Rooney a devenit tata pentru a treia oara: "Suntem pe luna!" Coleen i-a daruit un nou baietel

Wayne Rooney trece prin momente dificile la Manchester United, dar in viata personala e fericit. 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Wayne Rooney, atacantul vedeta al echipei de fotbal Manchester United, a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce sotia Coleen a adus pe lume, duminica, un baietel pe nume Kit Joseph Rooney, a anuntat jucatorul pe contul sau de Twitter.

Rooney, in varsta de 30 de ani, a scris: "Magnificul nostru baietel a venit azi. Kit Joseph Rooney. 3,650 kg. Noi suntem pe luna".

Familia Rooney mai are doi fii, Kai, in varsta de 6 ani, si Klay, in varsta de 2 ani.3 comentarii
 • 26 2016
  manei CE CAUTA ASTIA PE LUNA?????????? APROPO URAT E ROONEY ASTA OARE CE O FI GASIT NEVASTUICA AIA LA EL???...
 • 25 2016
  cristian suntem pe luna nu exista in limba romana - traducere corecta: suntem foarte fericiti....
 • 25 2016
  Rares Bai leprelor..baaai cretinilor bai:)) sunteti televiziune nationala de sport, si voi traduceti expresiile din engleza mot-a-mot:))Vai de capul si de zilele voastre, expresia aia inseamna ca sunt in extaz, nu ca sunt pe luna..voi tre-sa muriti la cat de prosti sunteti bai baiatule....
 • 25 2016
  io Asta ii blanda mai, ca so moara, astia ar trebui sa nu se fi nascut, uite frate ce scriu astia "3,650 kg"; bai nenea reporterul lui peste, tu ai recitit articolul dupa ce l-ai scris? Mai esti si platit cu mii de lei, altu nu are sa bage i pita in gura sau lucreaza la rupere de oase pe 700 de lei si tu nici articolul asta nu ai fost in stare sa-l scrii corect. Tind sa cred ca va meritati soarta cand va luati cate un pumn in pifometru cand luati interviu !!!...
BRAT