Show

Ronaldo si femeile cu care a inselat-o pe Irina Shayk! Balonul de Aur a avut o aventura cu Miss Bum-Bum! FOTO

Dezvaluiri facute de The New York Post, in legatura cu Ronaldo si Irina Shayk.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 16:10
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 16:02

Ronaldo s-a despartit de Irina Shayk iar presa internationala a gasit deja cateva motive ale deciziei luate de cei doi, dupa 5 ani de relatie.

Desi initial s-a spus ca de vina a fost Irina, care nu a vrut sa mearga la petrecerea surpriza a mamei lui Ronaldo, care a implinit 60 de ani, lucrurile au luat o alta intorsatura.

Saptamana trecuta s-a zvonit ca Ronaldo a fost inselat de Irina cu actorul The Rock, alaturi de care rusoaica a filmat pentru pelicula Hercule, lansata recent.

Astazi, americanii de la The New York Post au dezvaluit mai multe aventuri avute de portughez, de-a lungul timpului. In 2012, acesta a avut o presupusa aventura cu Rita Pereira, o cunoscuta prezentatoare portugheza ce a aparut si in Playboy. Cei doi au fost vazut in clubul detinut de Ronaldo in Lisabona, de unde au plecat impreuna.

O alta aventura a fost cu celebra Miss Bum-Bum Andressa Urach, alaturi de care Ronaldo a petrecut o seara la o vila din Madrid. De altfel, brazilianca s-a si laudat ca a intretinut relatii sexuale cu Ronaldo.

Pe langa cele doua, Ronaldo a participat la mai multe petreceri private, in special cu jucatorul de baschet JR Smith, celebru pentru petrecerile cu fotomodele in bikini pe care le organizeaza la resedintele sale.

Modifică setările cookies