Roberto Baggio a vanat gaste salbatice in Romania!

Autor: Sport.ro
Joi 07 Februarie 2008, 13:07
A STAT 2 ZILE IN INSULA MARE A BRAILE SI A SCOS DIN BUZUNAR 250 DE EURO!

Fostul star al nationalei Italiei, Roberto Baggio, e innebunit dupa vanatoare. Baggio a venit pentru a doua oara in Romania sa vaneze gaste salbatice.

Roberto Baggio este client fidel de cativa ani al Deltei Dunarii.La sfarsitul saptamanii trecute, Roberto Baggio s-a aflat in Romania, mai precis in Insula Mare a Brailei pentru a vana gaste salbatice. Conform spuselor lui Laurentiu Radu, directorul AJPS Braila, citat de cotidianul „Obiectiv Vocea Brailei”, Baggio a venit insotit de un prieten cu care a colindat doua zile prin Insula Mare a Brailei dupa vanatul inaripat, scrie Libertatea. 

„Evita publicitatea, dorindu-si cat mai multa liniste. Discretia este una din conditiile impuse, pentru a continua sa vina aici', a declarat Radu. Baggio prefera vanatoarea de sturzi sau ciocarlii, dar in acest an se pare ca a ales gastele salbatice. Vaneaza insa intr-o maniera sportiva, de respect fata de vanat.Trage foarte bine, dar nu impusca multe animale. De multe ori, se multumeste doar cu iesirea in natura, chiar daca nu a impuscat nimic”, a adaugat Laurentiu Radu. Pentru cele doua zile de vanatoare, Baggio a platit 250 de euro.

In varsta de 41 de ani, Baggio, este ambasador onorific al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura din cadrul ONU.

Incendiu AFI Cotroceni. Mall-ul a fost evacuat de urgență. Mii de oameni au fost scoși din clădire
BRAT