Roberto Baggio a vanat gaste salbatice in Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2008, 13:07
Data actualizarii: Joi 07 Februarie 2008, 13:07
A STAT 2 ZILE IN INSULA MARE A BRAILE SI A SCOS DIN BUZUNAR 250 DE EURO!

Fostul star al nationalei Italiei, Roberto Baggio, e innebunit dupa vanatoare. Baggio a venit pentru a doua oara in Romania sa vaneze gaste salbatice.

Roberto Baggio este client fidel de cativa ani al Deltei Dunarii.La sfarsitul saptamanii trecute, Roberto Baggio s-a aflat in Romania, mai precis in Insula Mare a Brailei pentru a vana gaste salbatice. Conform spuselor lui Laurentiu Radu, directorul AJPS Braila, citat de cotidianul „Obiectiv Vocea Brailei”, Baggio a venit insotit de un prieten cu care a colindat doua zile prin Insula Mare a Brailei dupa vanatul inaripat, scrie Libertatea. 

„Evita publicitatea, dorindu-si cat mai multa liniste. Discretia este una din conditiile impuse, pentru a continua sa vina aici', a declarat Radu. Baggio prefera vanatoarea de sturzi sau ciocarlii, dar in acest an se pare ca a ales gastele salbatice. Vaneaza insa intr-o maniera sportiva, de respect fata de vanat.Trage foarte bine, dar nu impusca multe animale. De multe ori, se multumeste doar cu iesirea in natura, chiar daca nu a impuscat nimic”, a adaugat Laurentiu Radu. Pentru cele doua zile de vanatoare, Baggio a platit 250 de euro.

In varsta de 41 de ani, Baggio, este ambasador onorific al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura din cadrul ONU.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!