Show

Rica  Raducanu: "Fotbalistii de acum sunt figuranti!"

Protagonistul interviului de azi dimineata de la ProFM, realizat de George Vintila, in cadrul emisiunii „ALARMA!”, este nimeni altul decat fostul portar rapidist, Rica Raducanu!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2009, 13:54
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2009, 15:07

Plin de umor, Rica Raducanu a explicat cum stau lucrurile in fotbal, facand o comparatie intre atitudinea sportivilor din ziua de azi si cea a fotbalistilor din generatia lui!

“Ce ma enerveaza este nu ca n-am avea talente, ci ca fotbalistii sunt figuranti. Noi stateam cate doua saptamani in cantonament cu nationala si nu beam decat o bere sau doua pahare de sprit, iar acum baietii stau doua zile in cantonament si fug sa se ameteasca”.

Devenit celebru pentru performantele din sport, dar si pentru umorul cu care trateaza orice subiect, Raducanu a explicat la ProFM de ce il place toata lumea. „Pentru ca eu toata viata am facut numai bine. Si daca am facut greseli, le-am facut tot pentu spectacol”, marturiseste fostul goalkeeper al giulestenilor.

Rica Raducanu le-a impartasit ascultatorilor programului de dimineata de la ProFM, „ALARMA!”, si cateva dintre tabieturile lui. Un „sprit de vara din cand in cand” si relaxare la Baia Grivita, „singurul drog adevarat” pe care-l are, insa nici aici nu merge mereu pentru ca „marti si joi e inchis, ca e de femei”.

Interviul cu Rica Raducanu poate fi ascultat AICI!

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies