Reactia Madalinei Ghenea dupa ce a aparut intr-o ipostaza sexy alaturi de Cristiano Ronaldo: "I-am intors un favor!" Cum s-au cunoscut prima data

Cristiano Ronaldo a ales-o pe Madalina Ghenea sa promoveze alaturi de el primul sau parfum, botezat "Legacy", sau "Mostenirea". In clipul publicitar lansat chiar astazi, jucatorul Realului apare alaturi de splendida romanca in ipostaze tandre.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2015, 19:45
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 19:47

Conform scenariului, Madalina pare atrasa iremediabil de parfumul irezistibil al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul intra repede in jocul seductiei si se lasa cucerit de frumoasa romanca.

"II intorc un favor lui Ronaldo, care la randul lui m-a ajutat sa realizez un proiect pentru o organizatie caritabila al carei ambasador sunt - artisti pentru pace si justitie - al carei scop este sa ajute comunitatile cele mai sarace din Haiti, iar Ronaldo ne-a dat o mana de ajutor pentru construirea unei baze sportive."

"E o persoana foarte placuta si s-a implicat imediat in acest proiect. Cand vine vorba de actiuni caritabile, e foarte saritor, iubeste mult copiii", a explicat Madalina Ghenea pentru StirileProTV.

Actrita Madalina Ghenea a avut parte de mult succes in acest an cu ultimul film in care apare, "La Giovinezza", al regizorului Paolo Sorrentino.

"Ma pregatesc sa plec la Toronto, la un festival de film independent in America de Nord, unde o sa aiba loc premiera filmului La Giovinezza. Sper sa avem aceleasi cronici bune cum am avut in luna mai, la Cannes.", a mai spus frumoasa romanca.

CITESTE SI

Modifică setările cookies