Reactia bizara a surorii lui Cristiano Ronaldo dupa ce statuia acestuia a fost vandalizata cu "Messi 10": "In Siria cu huliganii astia!"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016, 17:34
Data actualizarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016, 17:47

In seara in care Messi a primit Balonul de Aur, statuia lui Cristiano Ronaldo din Madeira a fost vandalizata.

Statuia lui Ronaldo a fost pictata cu numele si numarul lui Messi, la cateva ore dupa ce portughezul a pierdut Balonul de Aur in fata starului Barcelonei.

Sora lui Ronaldo si-a exprimat mahnirea fata de acest incident si a lansat o recomandare bizara pentru cei care vor fi gasiti vinovati de actul de vandalism: "Ar trebui sa fie trimisi in Siria", o tara aflata in plin razboi.

"Din pacate, insula mea frumoasa este locuita de frustrati care ar merita sa traiasca in Siria, intre oamenii care nu arata niciun fel de respect pentru nimic si nu dau doi bani pe convietuirea in societate.", a spus Katia Aveiro.

Statuia a fost vandalizata luni seara

Acest act de vandalism a avut loc in noaptea de luni spre marti, la cateva ore dupa atribuirea Balonului de Aur 2015 atacantului Barcelonei, care l-a devansat pe marele sau rival de la Real Madrid, anunta Diario de Noticias din Madeira, precizand ca statuia a fost deja curatata.

"Este un act rusinos, comis din gelozie fata de el", a reactionat Katia Aveiro, sora capitanului selectionatei Portugaliei, pe retelele de socializare, unde circula imaginii cu statuia vandalizata.

Lionel Messi a cucerit luni al cincilea sau Balon de Aur, trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al lumii si pe care Cristiano Ronaldo l-a castigat la randul sau de trei ori.

Portughezul a inaugurat, in decembrie 2014, o statuie de bronz care il reprezinta, avand o inaltime de 3,40 m, pe faleza de la Funchal, la cateva sute de metri de muzeul dedicat fotbalistului de la Real Madrid, finantat chiar de el. 

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!