Prince, in "echipa" lui Mayweather! Fiul lui MJ a suferit o transformare uimitoare si a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata

Prince, in "echipa" lui Mayweather! Fiul lui MJ a suferit o transformare uimitoare si a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata

Prince Jackson, fiul legendarului cantaret Michael Jackson, este de nerecunoscut. Acesta a fost surprins in weekend intr-o ipostaza cu totul neasteptata.

Daca exista cineva care si-a cheltuit averea intr-un mod mai bizar decat Floyd Mayweather, acela este cu siguranta Michael Jackson, cel care a "aruncat" zeci de milioane de dolari pe obiecte mai mult sau mai putin utile.

Iar urmasul lui MJ pare sa calce si el pe urmele tatalui sau...si pe cele ale lui Floyd Mayweather.

Prince Michael Jackson, fiul fostului cantaret, a fost surprins in acest weekend intr-o ipostaza cu totul neasteptata. In varsta de doar 17 ani, Prince Jackson a suferit o transformare radicala in ultimii ani, iar moartea tatalui sau pare ca l-a facut sa se maturizeze mult mai repede.

Prince isi traieste viata de adolescent intr-un mod destul de extravagant si este un mare fan al lui Floyd Mayweather, cel in "echipa" caruia a si intrat.

Prince, care practica si jiu-jitsu, este un fan declarat al sporturilor de contact. Si nu numai, acesta, ca si idolul sau, se pare ca este pasionat si de masini puternice, conducand deja, la doar 17 ani, un SUV de mari dimensiuni.

FOTO - Vezi ce si-a scris Prince Jackson pe masina, dupa ce s-a apropiat de Mayweather

Sursa FOTO: Splash

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies