Football Manager Show

OFICIAL! Cel mai tare simulator de tip "manager" a fost anuntat! Gamerii reactioneaza: "O sa fie BESTIAL!" Cum va arata Football Manager 2014: FOTO

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 August 2013, 19:25
Data actualizarii: Vineri 16 August 2013, 19:44

Probabil cel mai cunoscut "manager" de fotbal, noul FM a fost anuntat zilele acestea de cei de la Sigames, care au facut publice si primele imagini cu noua versiune.

Cu peste 1000 de imbunatatiri si optimizari, fata de versiunea de anul trecut, al 10-lea joc al seriei a fost in sfarsit dezvaluit publicului larg.

FM 14 aduce o multime de inovatii, atat din punct de vedere al optimizarii pentru Linux, dar si al noului sistem de "cloud saving", care va permite fiecarui jucator sa isi acceseze salvarea de pe orice calculator, indiferent unde se afla.

Printre imbunatatiri se numara si cel al Al-ului (Artificial Intelligence), care va creste dificultatea jocului, animatii grafice sau reactii realiste la incidentele de pe teren.

De asemenea, designerii au refacut complet modulul tactic, dar si modul ion care jucatorul va putea interactiona virtual cu ceilalti manageri.

In plus, au mai fost adaugate detalii legate de contractele jucatorilor, carora li se vor putea oferi mai multe bonusuri si clauze, dar si posibilitatea de a imprumuta un jucator clubului de la care tocmai a fost cumparat.

FOTO IN GALERIA DE MAI JOS


Modifică setările cookies