Show

Obama, cel mai COOL sef de stat? Presedintele SUA, invitat la emisiunea lui Bear Grylls! Ce a fost nevoit sa manance in salbaticie

Barak Obama se bucura de ultimul an de sefie in SUA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2015, 13:26
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 13:32

Presedintele Americii surprinde din nou, de aceasta data prin participarea la emisiunea "Running wild" a lui Bear Grylls. Obama fost nevoit sa supravietuiasca impreuna cu Grylls in Alaska, cea mai salbatica zona a Americii.

Grylls nu l-a menajat pe Obama, care a fost nevoit sa traiasca dupa regulile celebrului aventurier. Presedintele SUA a mancat somon, insa nu ca cel cu care era obisnuit la Casa Alba, ci resturile lasate de un urs dupa ce acesta a luat cina.

"Am vazut ce mananca Bear, trebuie sa fie ceva care nu mai are ochi si picioare. Sper sa nu fie ceva recunoscut", se temea Obama.

Bear Grylls a gatit resturile de somn, iar Obama a mancat, in ciuda rezervelor.

"Bear e un bucatar mediocru, dar a fost incurajator ca am mancat ceva cunoscut. Dar putea sa omita partea cu somonul mancat de urs", a spus presedintele SUA.

Inregistrarea a fost postata chiar pe pagina de Facebook a Casei Albe. 

Obama e in ultimul an de mandat. Americanii aleg un nou presedinte in 2016, cel mai probabil dintre Hillary Clinton si Donald Trump. 

 

President Obama tries salmon half-eaten by a bear in Alaska with Bear Grylls. Can you bear to watch? go.wh.gov/Alaska #ActOnClimate

Posted by The White House on Tuesday, September 8, 2015
CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies