Obama, cel mai COOL sef de stat? Presedintele SUA, invitat la emisiunea lui Bear Grylls! Ce a fost nevoit sa manance in salbaticie

Obama, cel mai COOL sef de stat? Presedintele SUA, invitat la emisiunea lui Bear Grylls! Ce a fost nevoit sa manance in salbaticie

Barak Obama se bucura de ultimul an de sefie in SUA.

Presedintele Americii surprinde din nou, de aceasta data prin participarea la emisiunea "Running wild" a lui Bear Grylls. Obama fost nevoit sa supravietuiasca impreuna cu Grylls in Alaska, cea mai salbatica zona a Americii.

Grylls nu l-a menajat pe Obama, care a fost nevoit sa traiasca dupa regulile celebrului aventurier. Presedintele SUA a mancat somon, insa nu ca cel cu care era obisnuit la Casa Alba, ci resturile lasate de un urs dupa ce acesta a luat cina.

"Am vazut ce mananca Bear, trebuie sa fie ceva care nu mai are ochi si picioare. Sper sa nu fie ceva recunoscut", se temea Obama.

Bear Grylls a gatit resturile de somn, iar Obama a mancat, in ciuda rezervelor.

"Bear e un bucatar mediocru, dar a fost incurajator ca am mancat ceva cunoscut. Dar putea sa omita partea cu somonul mancat de urs", a spus presedintele SUA.

Inregistrarea a fost postata chiar pe pagina de Facebook a Casei Albe. 

Obama e in ultimul an de mandat. Americanii aleg un nou presedinte in 2016, cel mai probabil dintre Hillary Clinton si Donald Trump. 

 

President Obama tries salmon half-eaten by a bear in Alaska with Bear Grylls. Can you bear to watch? go.wh.gov/Alaska #ActOnClimate

Posted by The White House on Tuesday, September 8, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies