Nunta anului: Cristi Bud si handbalista Gabriela Szucs vor face nunta in 2011!

Cristi Bud CFR Cluj Gabriela Szucs nunta Oltchim Ramnicu Valcea Show
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iunie 2010, 16:24
Data actualizarii: Miercuri 16 Iunie 2010, 16:25

Starul lui CFR Cluj si handbalista de la Oltchim Ramnicu Valcea, Gabriela Szucs s-au logodit, iar anul viitor si-au programat nunta.

Cei doi sportivi s-au intalnit intamplator la finalul lunii aprilie, la un meci de handbal dintre Minaur Baia Mare si Dinamo Bucuresti, iar de atunci sunt de nedespartit, potrivit declaratiilor acordate de Cristi Bud, portalului citynews.ro. "Suntem impreuna, am facut logodna, iar la anul vom face nunta. Ne-am intalnit chiar la Baia Mare, la un meci de handbal, ea trebuia sa joace a doua zi cu HCM Stiinta Baia Mare. Am intrat in vorba si de atunci suntem impreuna", a povestit fotbalistul de la CFR Cluj.

Interul Oltchimului, care si-a prelungit contractul cu campioana Romaniei pe inca doi ani, a participat la un meci demonstrativ de fotbal zilele trecute, chiar la Baia Mare. Gabriela Szucs a dat lovitura de incepere a meciului, dupa ce intrase pe teren purtand un tricou al CFR Cluj, cu numarul 85 si numele Bud inscriptionat pe spate.

Cristi Bud a semnat in octombrie 2009 un contract pe cinci ani cu CFR Cluj, cu care a castigat titlul national in acest sezon. La randul sau, viitoarea sa sotie este campioana cu Oltchim Ramnicu Valcea, cu care a ajuns si pana in finala Ligii Campionilor. In aceasta luna, cei doi logodnici vor mai avea ceva de sarbatorit: ziua de nastere a lui Cristi Bud, care implineste 25 de ani, in 26 iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!