Mutu si Chivu inlocuiti de Torje si Keseru... la Seara Campionilor!

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Mai 2008, 20:29
SEARA CAMPIONILOR, PROTV, MAINE, 20:15

Olandezul Davids a venit tare suparat la Bucuresti, unde va juca la Seara Campionilor. Motivul supararii: prietenul sau de la Ajax, Ogararu, n-a fost luat de Piturca la Euro. Mitica a venit si el la Gala Dinner pentru Seara Campionilor, unde i-a facut marcaj strans lui Mircea Lucescu. Ienei si Lucescu si-au amintit de derbyul Steaua - Dinamo de pe vremuri.

Generatia de aur a venit cu intariri, insa Dan Petrescu a iesit cel mai castigat: 3 femei i-au tinut companie. Dintre greii din echipa lui Figo: Davids, Nakata, Nadal si Amor au ajuns primii la dineul unde vor fi licitate tricourile campionilor.

Tricourile pentru Seara Campionilor ii asteapta deja pe greii din Romania si occident. Super Evenimentul cu galaticii lui Figo si oamenii de aur ai Romaniei va fi televizat pe 4 continente: din Hong Kong in Africa si din Australia pana-n Portugalia si Spania.

Pentru ca Piturca nu i-a lasat sa joace, Mutu si Chivu vor fi inlocuiti de pustii Torje si Keseru.

 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT