alex mitrita Alesia Mitrita Mitrita new york city fc Transfer Mitrita Show

Mitrita, mesaj emotionant primit din partea iubitei dupa ce a fost prezentat la New York: "Cele mai frumoase lucruri!" FOTO

Alex Mitrita a fost prezentat oficial la New York City FC, echipa care a platit 8 milioane de euro pentru transferul sau. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019, 12:06
Data actualizarii: Marti 05 Februarie 2019, 12:08

Mitrita pleaca din Romania cu destinatia New York. Americanii abia asteapta sa-l vada in actiune. A fost prezentat ca un veritabil urmas al lui Giovinco in SUA, un jucator care a atras milioane de fani americani in ultimii ani.

Mitrita nu merge singur in America. O va avea alaturi pe iubita sa, care a jurat sa-i fie alaturi mereu. Ea i-a transmis un mesaj emotionant prin intermediul Instagram.

  • Mitrita, mesaj emotionant primit din partea iubitei dupa ce a fost prezentat la New York: Cele mai frumoase lucruri! FOTO

"Iti doresc cele mai frumoase lucruri care exista lume si sunt sigura aceasta noua aventura va fi una dintre acestea. Te iubesc enorm, iubirea mea! Sunt mandra de tine! Mereu langa tine. Te iubesc infinit", e mesajul emotionant postat de iubita lui Mitrita, Alesia, pe Instagram. 

Imagini in galeria foto

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!