Max Nicu s-a despartit de Catherine: "Nu era atenta nici cu el, nici cu banii lui"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 10:37
Max Nicu s-a despartit de Catherine: "Nu era atenta nici cu el, nici cu banii lui"

Max Nicu si-a serbat ziua alaturi de familie si cativa colegi de la Hertha. Mijlocasul care a implinit 27 de ani nu a avut-o pe lista de invitati pe Catherine, fosta iubita despre care spune ca s-a despartit.

Lui Max Nicu nu ii merge prea bine. S-a despartit de prima lui iubire si este suparat ca Hertha este pe ultimul loc in Bundesliga.
Sunt refacut dupa accidentarea la glezna, dar nu pot spune ca-mi merge bine. Sunt nemultumit din cauza faptului ca Hertha Berlin este pe ultimul loc in Bundesliga

S-A DESPARTIT DE PRIMA IUBIRE!

Nicu a cunoscut-o pe Catherine in 2002, in vremea cand nu era titular la liderul Bundesligii. El avea 18 ani si juca la Unterhaching iar ea studia la Munchen. Totul a fost ca in povesti pentru ei pana in 2008, cand Max s-a transferat la Hertha iar Catherine nu s-a acomodat la viata din capitala Germaniei.

Dupa cateva luni cei doi s-au impacat si au anuntat ca totul este ca inainte. Nu a fost asa. Max si Catherine s-au despartit din nou: “Catherine nu a participat la petrecere, pentru ca ne-am despartit de ceva timp”, a spus Max Nicu in Libertatea.

"FOTBALUL ESTE PE PRIMUL PLAN"

“Max a fost cel care a pus capat relatiei. Catherine a fost prima lui iubire, se cunosteau de noua ani. Relatia s-a incheiat pentru ca prioritatile lui Max erau diferite de cele ale lui Catherine. Pentru el, fotbalul este pe primul plan, in timp ce ea dorea sa se casatoreasca. In plus, nu era foarte atenta nici cu el, nici cu banii lui”, a spus Costela Nicu, mama fotbalistului.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT