Masinile care fac legea in fotbal! Vezi ce jucator are cele mai tari masini!

Autor: Sport.ro
Joi 01 Mai 2008, 18:42
VEZI MASINILE CARE FAC FURORI PRINTRE FOTBALISTI!

Nu se dueleaza doar pe teren, ci si in afara unde masinile si femeile fac legea! David Beckham, Didier Drogba, Cristiano Ronaldo, Rooney, Del Piero si Thierry Henry iti arata care sunt masinile care fac furori in fotbal.

Porsche 911 Turbo Cabriolet este masina care i-a furat mintile lui David Beckham: bolidul costa "doar" 140 de mii de dolari si este piesa de rezistenta din colectia vedetei lui LA Galaxy.
Dupa ce a marcat doua goluri care au dus-o pe Chelsea direct in finala UCL de la Moscova ivorianul Didier Drogba marcheaza excelent si cand vine vorba de masini: Mercedes SL65 argintiu de 200 de mii de dolari il duce pe atacantul lui Grant de la 0 la 150 km/h in 4,2 secunde. 

Lamborghini Gallardo este preferata lui Wayne Rooney care mai vrea sa dea o lovitura tintind un Lamborghini LP640 Murcielago de 340 de mii de dolari. Desi nu mai este de mult un erou pentru Barcelona, Thierry Henry  se lauda cu un superb Aston Martin Vanquish de 350 de mii de dolari, masina lui James Bond din filmul Die Another Day.

Cristiano Ronaldo vrea balonul de aur si pentru masini: ultima sa lovitura este un Audi R8 de 200.000 de dolari primita insa gratis deoarece Audi este sponsorul lui Manchester. Alessandro del Pierro se lauda si el cu un model exclusivist:  "No. 10" Fiat 500 mini este masina daruita de familia Agnielli care detine Fiat capitanului lui Juventus care poarta numarul 10 pe tricou.

  • Cele mai tari masini din fotbal! Vezi ce jucator are cele mai bune masini!
Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies