Maradona: "Am fost MORT!" Cocaina, fotbal si "Mana lui Dumnezeu"! VEZI POVESTEA ZILEI!

Maradona! Multi spun ca cel mai bun fotbalist al lumii. Altul ca el nu va mai fi! Altii ii prefera pe Pele sau Cruyff sau poate Messi si Ronaldinho! Multi spun ca a fost doar un drogat, altii ca un bufon! Vezi povestea zilei cu Diego Armando Maradona, probabil cel mai bun fotbalist al lumii!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Martie 2009, 15:28
Data actualizarii: Vineri 06 Martie 2009, 15:40

Cel mai bun fotbalist al lumii si cel care l-a adus pe Dumnezeu in fotbal, MARADONA spune ca a fost un om mort!

"Traiesc o perioada extraordinara, nu am mai fost atat de fericit de mai multi ani. A trebuit sa ma reinventez, sa ma lupt din nou, sa ma trezesc in fiecare dimineata. Practic am fost mort. Apoi, am devenit prezentator al unui program de televiziune, am sustinut conferinte si am explicat cum se poate scapa de dependenta de droguri", a afirmat Maradona la postul TyC Sports.

Maradon are 48 de ani si este acum antrenorul lui Messi la nationala Argentinei. S-a nascut la Lanus, in Argentina si a trecut pe la mai multe echipe mari in cariera: Barcelona, Napoli, Sevilla, Newells Old Boys. Boca i-a ramas insa in suflet!

La Napoli a fost un adevarat idol dupa ce a castigat Lo Scudetto in 87 si 90, dar si Cupa UEFA in 89

Pentru Argentina a jucat intre 77 si 94: 91 de meciuri si 34 de goluri pentru „pume”

A castigat Balonul de aur si FIFFA Wolrd Player in 79 si 86, cel mai bun fotbalist al lumii in 86 si 87, cel mai bun marcator din Italia in 87 si 88!

A fost declarat fotbalistil secolului in 2000 si golul sau impotriva Angliei, cel marcat cu mana a fost pus pe seama „mainii lui Dumnezu”. Englezii au trebuit sa suporte si cel mai frumos gol din lume, marcator acelasi Maradona, dupa ce a luat la rand tot ce i-a iesit in fata!

Dincolo de scandalurile cu cocaina, dincolo de simpatia pentru dicatorul Fidel Castro, Maradona ramane unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii! Poate cel mai bun!

Acum antreneaza Argentina si pe urmasul sau: Messi! A fost un om mort, acum spune ca e fericit.

Vezi povestea zilei cu Maradona!
 

 

Modifică setările cookies