Lupta teribila pana la succes: "Am crescut fara tata, mi-a fost greu sa fac fotbal! Am dormit incaltat cu prima pereche de ghete"

Lupta teribila pana la succes: "Am crescut fara tata, mi-a fost greu sa fac fotbal! Am dormit incaltat cu prima pereche de ghete"

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Mondialul se apropie, iar dinamovistul Giani Kirita este primul invitat in campania mondiala One World, One Game - sloganul care in sute de tari pune alaturi oameni de toate felurile legati de o singura idee.

"Fotbalul ne uneste pe toti, e cupa tuturor" - Kirita vorbeste despre pasiunea a milioane de romani, chiar daca nationala va lipsi de la mondial.

"Eu am crescut fara tata si e foarte greu sa faci fotbal singur, m-a afectat. Noi jucam intre niste tomberoane de gunoi, de beton, ne-am curatat noi terenul si jucam acolo."

"Daca stau si ma gandesc la cariera mea, cred ca am inconjurat pamantul asta la cat am alergat, e o munca foarte grea, dar e si frumoasa."

"Prima pereche de ghete pe care am avut-o... sa stii ca am dormit cu ele, fara sa stie mama, m-am incaltat si am dormit cu ele de dragul lor", a povestit Giani Kirita.

Citeste si:Giani Kirita
VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies