Lili Sandu: "Nu m-am dus la Paris ca sa ma intalnesc cu Bogdan Stelea"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 18:10
"NE STIM DE 8 ANI SI AM FOST 6 ANI IMPREUNA!"

Fosta iubita a lui Bogdan Stelea, cantareata Lili Sandu, a rupt astazi tacerea la emisiunea lui Maruta, Happy Hour. Dupa dezvaluirile incredibile din urma cu cateva saptamani, cand Bogdan Stelea abia se impacase cu Dan Petrescu, a aparut si motivul. Portarul Urziceniului s-ar fi intalnit cu fosta iubita la Paris, lasand echipa in cantonament in Spania. Lili Sandu are insa alta versiune. Ea spune ca s-a dus la Paris doar pentru a inregistra noul ei album, si intamplator s-a intalnit si cu Bogdan Stelea.

"Nu a fost pentru prima data cand am fost la Paris. Am fost sa inregistrez albumul si m-am intalnit acolo cu fostul meu iubit Bogdan Stelea. Ne-am intalnit la masa. Eu eram deja la Paris si a venit si el acolo.
Dan video: Nu vreau sa dau totul din casa. Dar nu suntem impreuna. Ne stim de 8 ani, am fost 6 ani de zile impreuna. E normal sa fim prieteni buni. Nu pot sa spun acum daca o sa fim nasii Ilenei Lazariuc si lui Ion Ion Tiriac. E ceva foarte intim. Nu pot sa spun acum. Sunt lucruri personale", a spus Lili Sandu.

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies