Jean Claude van Damme Jean-Claude Van Damme Kickboxer Van Damme Show

La 54 de ani, Van Damme se pregateste pentru o revenire spectaculoasa! Actorul ar putea juca in remakeul filmului Kickboxer

►Ajuns la 54 de ani, Jean-Claude Van Damme ramane un sportiv dedicat. Celebrul luptator cu aparitii in numeroase filme de la Hollywood a reintrat din nou in sala de forta si anunta: "E timpul sa mai cresc putin"
►Acesta ar putea bifa o revenire de senzatie pe marile ecrane, in remakeul filmului Kickboxer

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Decembrie 2014, 09:21
Data actualizarii: Marti 02 Decembrie 2014, 09:33

Detinator al centurii negre la Karate - Shotokan si devenit cunoscut in toata lumea dupa rolurile din Sport Sangeros, Kickboxer, Soldat Universale si Eroi de Sacrificiu, Jean-Claude Van Damme continua sa impresioneze cu forma sa fizica.

Desi a trecut in ultimii ani si prin cateva momente mai putin placute, fiind chiar surprins sub influenta bauturilor alcoolice intr-un club din Romania, belgianul de 54 de ani este acum extrem de motivat si pare ca a revenit la forma care l-a consacrat.

Jean-Claude Van Damme nu mai este chiar un tinerel, dar se tine bine pe picioare, spun fanii, care l-au "asaltat" cu like-uri pe Facebook, dupa ce acesta a postat o fotografie cu bicepsul sau.

Revenire de senzatie in remakeul Kickboxer

Jean-Claude Van Damme se afla si in discutii pentru remakeul filmului Kickboxer, unul dintre cele mai celebre din cariera sa.

Acesta ar putea juca in noua pelicula a lui John Stockwell alaturi de vedete precum Dave Bautista, Alain Moussi si Georges St. Pierre!

Presa din America scrie ca actorul nu va mai juca rolul lui Kurt Sloane, ci al maestrului acestuia, urmand sa-l inlocuiasca pe Tony Jaa.

Modifică setările cookies