jocuri jocuri online jocuri pe internet jocuri.sport.ro Show

jocuri.sport.ro da startul unei saptamani jucause!

Fiindca ziua de luni urmeaza (cat ghinion) intotdeauna dupa week-end, va propunem sa incepem saptamana cu 3 jocuri joi, doar pe jocuri.sport.ro. Fotografia ce insoteste acest articol a fost imprumutata de la colegii mei, din acesta galerie foto, pentru a imbina jocurile cu jucariile, zic. :-)

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2010, 17:43
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2010, 17:44

Planeta Androizilor - Fratii tai androizii (suna cam ciudat, insa incercati sa va integrati in peisaj, va rog :-D) au fost sechestrati si transformati in sclavii inamicilor iar tu trebuie sa ii salvezi. Incepi cu un pistol dar ai multe arme de foc si rachete de cumparat deci strange bilele bonus.

Explozii Tactice in Razboi - Omoara armata inamica printr-o tactica de razboi bazata pe demolarea de poduri. Trebuie sa pui dinamita pe pod si sa astepti inamicii ca sa ii prinzi pe pod atunci cand detonezi bombele. Ideea e ca, undeva dupa nivelul 8, situatia poate deveni destul de nasoala, fiind necesara acumularea unui punctaj destul de greu de realizat daca nu darami si ultimul nit de sudura al podului.

Campionatul Taietorilor de Lemne - Participa la Campionatul Mondial al Taietorilor de Lemne si incearca sa castigi medalia de aur. Dovedeste ca esti un mare profesionist la concursurile de... ok, haideti sa revenim pe pamant. Sunt doar curios in cat timp puteti strica un mouse... :-)

www.sport.ro a lansat cele mai tari si cele mai noi jocuri de pe internet: pe JOCURI.SPORT.RO

Modifică setările cookies