Ionut Popa si compania au iesit sa imparta flori de 8 Martie!

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Martie 2008, 18:59
POPA ARE SUCCES LA FETITE SI LA DOAMNE DE VARSTA A TREIA

Iasul loveste cu flori. Popa si compania au iesit sambata sa imparta flori intr-un complex comercial din oras, cu ocazia zilei de 8 Martie. Evenimentul a fost organizat impreuna cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi, iar jucatorii Iasului au acordat femeilor si autografe, fotografii si calendare cu echipa.

Antrenorul Ionut Popa a declarat in gluma ca doamnele carora le-a acordat autografe l-au invitat la "prune uscate" si nu la cafea. "Nu ma filmati ca ma vede sotia. Glumesc. Nu vedeti ca eu am succes la fetite si la doamne de varsta a treia. Daca as mai fi fotbalist le-as promite doamnelor ca voi inscrie pentru ele, dar asa... Daca m-a invitat vreuna la cafea? Nu, doar la prune uscate", a spus Popa.

Antrenorul secund al formatiei iesene, Narcis Ciocarlan, a afirmat ca de 8 Martie ofera flori doamnelor, iar duminica spera sa-i bucure pe domni cu o victorie in fata Ceahlaului. "Astazi oferim o clipa de bucurie doamnelor. Maine (n.r. - duminica), speram sa invingem pe Ceahlaul si sa le dam motiv domnilor din Iasi sa bea cele 40 de pahare, asa cum este traditia in popor", a adaugat Ciocarlan.

Atacantul Ionut Balba le-a promis fanelor sale ca va inscrie cel putin un gol in partida de duminica, cu Ceahlaul Piatra Neamt. "Ma bucur ca avem posibilitatea sa aducem un zambet fanelor noastre. Un cadou din partea mea pentru ele cred ca ar fi un gol duminica, impotriva Ceahlaului. Le promit ca voi inscrie si le voi dedica reusita tuturor iesencelor", a precizat Balba.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies