Incredibil! Beyonce a distrus complet stadionul din Cluj!

Autor: Sport.ro
Marti 23 Octombrie 2007, 19:35
BEYONCE A PARJOLIT TERENUL LUI U CLUJ!

Beyonce a facut ravagii la Cluj - si la propriu si la figurat. Frumoasa Beyonce i-a enervat la culme pe cei de la U Cluj dupa ce a distrus aproape tot terenul in urma concertului de pe Ion Moina. 
Concertul divei Beyonce a avut loc luni seara, iar la el au participat circa 10.000 de persoane, multe dintre ele intrand direct pe gazonul acoperit numai cu o prelata. Antrenorul Multescu a fost foc si para cand a vazut terenul si a spus ironic ca impotriva Stelei jucatorii vor juca doar pe marginI pentru ca pe centru nu a mai ramas fir de iarba.

"Arata foarte rau, mai ales in partea din zona unde se afla scena. Iarba este calcata, pare ca e mai mult noroi. Gazonul este distrus in proporţie de 70 la suta. Nu vom intra deloc pe el pana la meciul cu Steaua", a spus directorul sportiv Sorin Vadana.

"Sunt nemultumit de teren, dar ce putem face. Numai pe margini mai este iarba, cred ca vom juca numai pe acolo cu Steaua. M-a deranjat si ca n-am avut acces la vestiare si a trebuit sa ne dezechipam pentru antrenamentul de luni in vestiare neincalzite", a afirmat antrenorul Gigi Multescu.

 

America a depășit pragul de 5 milioane de infectați cu Covid-19, un sfert din totalul de pe glob
BRAT