Ibra o ia pe urmele lui Jean Claude Van Damme! Zlatan apare in reclama inceputului de an! Nu face spagatul, dar isi arata muschii: VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 26 Ianuarie 2014, 07:50

► "Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

A fost lansata oficial reclama celor de la Volvo in care apare Zlatan Ibrahimovic. Aceasta este o noua campanie numita "Made in Sweden"

Ibrahimovic joaca rolul unui macho in reclama, trecand de la tractiuni si pana la momente tandre alaturi de sotia lui, Helena Seger, si de copiii Maximilian si Vincent - clipul se termina cu atacantul lui PSG la vanatoare in padurea inzapezita.

"Suedia este casa noastra. Munti, paduri vaste, distante lungi, soare, ploaie, intuneric, zapada si gheata. Asta ne inspira si ne provoaca cand ne dezvoltam masinilor. Pustietatea din Suedia este mostenirea noastra si aici ne gasim puterea. La fel ca Zlatan Ibrahimovic. Asa sarbatorim noi Suedia" este mesajul din reclama.

Cei de la Volvo sunt responsabili pentru reclama anului 2013 - cea cu Jean Claude Van Damme facand spagatul pe doua camioane.

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies