FOTO Witsel isi petrece sarbatorile in Romania! Logodnica romanca l-a dus la ski pe Valea Prahovei

FOTO Witsel isi petrece sarbatorile in Romania! Logodnica romanca l-a dus la ski pe Valea Prahovei

Belgianul Axel Witsel se va casatori cu romanca Rafaella Szabo, cea care ii va darui si un copil. Witsel a cerut-o pe Rafaella in casatorie, iar nunta va avea loc anul viitor.

Pana atunci, Rafaella, nascuta la Brasov, l-a dus pe Witsel la ski in Poiana Brasov. Belgianul e obisnui cu frigul. Joaca in Rusia, la Zenit, club care a platit 40 de milioane de euro pentru transfer.

Iubita lui Axel Witsel, Rafaella Szabo, s-a nascut in Brasov, iar la virsta de doi ani a emigrat alaturi de parintii ei in Belgia. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni in perioada in care Witsel inca mai juca la Standard Liege.

Rafaella Szabo a dezvaluit la finalul anului trecut ca fotbalistul belgian a cerut-o in casatorie. "Intr-o seara, dupa un meci, m-a rugat sa ma asez pe pat pentru a-mi spune ceva. Ma asteptam la orice, mai putin la asta. El s-a pus in genunchi si m-a cerut de sotie printr-o frumoasa declaratie. Stiu ca facut asta pentru ca asa a vrut, nu pentru ca am pus presiune pe el, iubirea fiind suficienta. Nu am stabilit data nuntii, iar ceremonia va fi una intima “, a povestit Rafaella presei belgiene.

 
 

#telecabine #telepherique #poiana #poianabrasov #brasov #romania @axelwitsel28

A photo posted by Rafaella S (@r_babyberry) on

 

#poianabrasov #poiana #brasov #romania @axelwitsel28

A photo posted by Rafaella S (@r_babyberry) on

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies