Show

Acum, Live: Cazul Valiza s-a redeschis!

Sport.ro se pregateste sa atace noul sezon in forta. Unul din cei mai cunoscuti si experimentati jurnalisti din presa sportiva, Emanuel Terzian, s-a alaturat echipei Sport.ro. CLICK AICI PENTRU LIVE
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2008, 12:17
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2008, 12:23

Manolo, cum este cunoscut in presa sportiva, va realiza talk-show-ul „Informatia”, difuzat de Sport.ro din 4 august, de luni pana vineri, intre 16:00-18:00 dupa amiaza.

„Prefer bunul simt, competenta, informatia. Audientele ne arata ca telespectatorii vor cearta, batutul apei in piua, vulgaritate. Gasirea raportului optim intre cele doua cred ca asigura o emisiune de succes si, totodata, confortul intelectual al realizatorului”, considera Emanuel Terzian, care a stat de-a lungul timpului fata in fata cu nume grele din fotbalul mondial.

„Sunt mandru ca Fabrizio Ravanelli si Giuseppe Giannini, oameni cu care am realizat emisiuni interesante, imi raspund inca la telefon. Ma mandresc ca Johan Cruyff, Fabio Capello, Franco Baresi, Fatih Terim si Giorgio Tosatti mi-au raspuns la intrebari. Mi-ar placea sa-i prind intr-o zi de gratie pe Giovanni Trapattoni si pe Alberto Malesani invitati in studio. Va amintiti izbucnirile lor din conferintele de presa?”, a declarat Manolo Terzian

Emanuel Terzian a debutat in presa in 1993, la ziarul condus de Ovidiu Ioanitoaia, "Sportul romanesc”. Din 1997, a facut parte din echipa care a fondat ProSport, ziarul care a revolutionat presa scrisa din Romania, iar in 2003 a plecat la Gazeta Sporturilor. Debutul sau in televiziune a fost in 2005, la Realitatea TV, unde a fost editor coordonator al departamentului sport si realizator al emisiunii „Realitatea sportiva”.

„Cat timp am lucrat la Realitatea traiam frustrarea de a vedea sportul scos din grila de tot felul de manifestatii politice, sociale sau economice de mai mare sau mai mica importanta. Atunci urmaream evenimentele sportive pe Sport.ro si ma gandeam ce fericiti trebuie sa fie oamenii de acolo ca pot da ora exacta in sport fara temerea ca vin Basescu, Tariceanu sau Geoana peste ei. Era dorinta mea ascunsa de a lucra intr-un astfel de loc”, marturiseste Emanuel Terzian.

CLICK AICI PENTRU LIVE

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies