Edi Iordanescu se descurca singur de la 18 ani!

IORDANESCU JR. ESTE SINGUR SI NELINISTIT
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 August 2007, 09:57
Data actualizarii: Duminica 26 August 2007, 09:57

Fiul antrenorului Anghel Iordanescu, Edi, a vorbit despre viata sa in postura de privilegiat. Desi a fost nevoit sa abandoneze cariera de fotbalist, in urma unei accidenatari la ligamente, Edi s-a reorientat catre afaceri imobiliare marturisind ca isi castiga existenta singur de la varsta de 18 ani. Iordanescu junior a dezvaluit ca visul sau acum este de a-i calca pe urme tatalui sau si sa urmeze cursurile de antrenori de la Coverciano, insa afacerile ii ocupa mai tot timpul. Surprinzator, Anghel Iordanescu nu se numara printre favoritii lui Edi, care ii prefera pe Mircea Lucescu, Titi Dumitriu, sau Ilie Dumitrescu.
"La putin timp dupa acel nefericit episod intamplat acum 3 ani, mi s-a ivit ocazia sa fac o firma de investitii imobiliare alaturi de fostul presedinte al gruparii bulgare Levski Sofia si de un fost international olandez. Construim in Pipera 450 de apartamente de lux. Avem birouri atat la Bucuresti, cat si in Sofia. Sunt hotarat ca in 2-3 ani sa urmez cursurile scolii de antrenori de la Coverciano, unde am stabilit mai multe contacte. Inainte vreau sa fac  si scoala de fotbal din tara, care se bucura de aportul unor oameni foarte capabili. Acum sunt prins cu firma si ma consider un pic prea tanar pentru antrenorat. Am 29 de ani. Am invatat foarte mult de la antrenorii cu care am lucrat: Titi Dumitriu, Mircea Lucescu, Ilie Dumitrescu sau Ronie Willan. De la fiecare am luat ce mi-a placut, mai mult lucruri pe care voi incerca sa le transpun intr-un mod cat mai original. Foarte mult am invatat si de la tatal meu, cu care vorbesc des despre fotbal. Cand merg cu el la meciuri, imi place sa-l provoc sau sa-l enervez ca sa-l fac sa vorbeasca", a marturisit Edi.
Despre relatia cu Delia, care a tinut prima pagina a ziarelor mult timp, Edi povesteste ca frumoasa cantareata se multumea cu putin si, astfel, s-a ajuns la o plafonare care i-a departat: "Mi-a trecut foarte repede, pentru ca in timp am realizat ca nu era ceea ce caut eu pentru o posibila casatorie. Nu ca nu ar fi o fata de treaba... Chiar are un suflet bun, dar mereu am avut impresia ca se multumeste cu prea putin in viata. Cand ai o persoana langa tine care se multumeste cu putin, chiar daca in cazul Deliei potentialul era suficient, risti sa te plafonezi si tu in timp", a dezvaluit Edi Iordanescu pentru Libertatea.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies