Ea e noua femeie din viata lui Mutu! Cu ce fotomodel a fost surprins in oras si cum arata fata care l-a facut sa uite de fotbal

Autor: Sport.ro
Luni 01 Decembrie 2014, 17:05

	Ea e noua femeie din viata lui Mutu! Cu ce fotomodel a fost surprins in oras si cum arata fata care l-a facut sa uite de fotbal

Adi Mutu asteapta sa plece in India pentru a juca din nou fotbal. Pana sa ajunga in noua liga a bogatilor, are timp de relxare la Bucuresti.

Mutu a fost surprins alaturi de fotomodelul Raluca Macovei, anunta Spy. Chiar daca a iesit la un restaurant alaturi de mai multi prieteni, Mutu s-a mutat la masa Ralucai imediat cum femeia a ajuns in locatie alaturi de o amica. Raluca a fost in centrul atentiei lui Mutu, care nu si-a putut lua ochii de la ea timp de mai multe ore. Cei doi au incheiat seara intr-un club de fite, scrie sursa citata.

Raluca dezminte faptul ca intre ea si Mutu ar fi ceva. Intr-o postare facuta pe Facebook, a dezvaluit ca s-ar fi aflat la masa alaturi de doua prietene bune si de mai multi amici. Una dintre femei ar avea o relatie de afaceri cu Mutu, acesta fiind motivul pentru care 'Briliantul' a venit alaturi de restul grupului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies