Doua cuvinte: Ibrahimovic + RABONA! Ce reusita fantastica a putut sa iasa la FIFA 15! Numai cu Zlatan poti face asa ceva

Doua cuvinte: Ibrahimovic + RABONA! Ce reusita fantastica a putut sa iasa la FIFA 15! Numai cu Zlatan poti face asa ceva

Daca avea loc in realitate, i se inmana imediat Trofeul Puskas!

EA Canada, realizatorii ultimului joc din seria FIFA, au de ce sa fie fericiti cu FIFA 15 - jocul a primit multe recenzii pozitive, mai ales pentru versiunile pe console. Pe PC, FIFA 15 merge cu engine-ul Ignite ce are aceleasi functii ca editiile pentru PS4 si Xbox One, insa aceasta versiune a primit si critici din cauza unor bug-uri existente in joc.

Daca unele bug-uri au dus la marcarea unor goluri cu adevarat uluitoare, nu acelasi lucru poate fi spus de reusite aceasta postata de EA Sports pe pagina oficiala de Facebook - un gamer a reusit un gol cu adevarat fenomenal cu Zlatan Ibrahimovic.

El a trimis din prima un lob peste portar - si daca reusita ar fi fost frumoasa oricum daca sutul era normal, faptul ca a folosit combinatia de butoane pentru a executa o rabona o face cu adevarat uluitoare.

VEZI AICI FAZA

Cei de la EA Sports au publicat si un tutorial cu 5 scheme cu care iti pui pe picior gresit adversarul in joc
 

 
Citeste si:EA SportsFIFA 15
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies