Desculti: Nationala de rugby a Rusiei inca nu a gasit ghete!

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Noiembrie 2007, 10:41
GHETELE PRIMITE DE LA FR DE RUGBY NU S-AU RIDICAT LA STANDARDE!

Nationala de Rugby a Rusiei, care a ramas fara ghete dupa un incident neplacut petrecut in hotelul unde erau cazati, inca mai are probleme. Ghetele primite de la FR de rugby nu s-au ridicat la standardele cerute, asa ca au fost returnate. 

Patru componenti ai reprezentativei de rugby a Rusiei si-au cumparat, joi seara, ghete de joc dintr-un supermarket bucurestean si urmeaza ca dupa antrenamentul de dupa-amiaza sa fie achizitionate si celelalte cinci perechi lipsa.
"FR de Rugby ne-a pus la dispozitie cele zece perechi de ghete promise insa, desi erau noi noute, nu se ridicau la calitatea dorita si a trebuit sa le returnam. Au fost singurii care ne-au intins o mana de ajutor dar, din pacate, nu am putut rezolva problema. Am luat banii stransi marti, dupa incident, si am mers la un supermarket, de unde am gasit doar patru perechi. Astazi vom merge la altul pentru a lua si celelalte cinci perechi, astfel sa avem cu ce ne incalta la meciul cu Romania. Nu este nimeni de vina pentru aceasta situatie, nici cei de la hotel, nici federatia romana. In fond, Bucurestiul nu e singurul loc din lume unde se fura", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din staff-ul echipei nationale a Rusiei.

Potrivit surselor citate, oficialii delegatiei Rusiei s-au aratat deranjati de afirmatiile directoarei Hotelului Student Parc din cadrul Complexului Studentesc Tei, care a declarat ca a aruncat personal ghetele pe motiv ca erau uzate. "Ni s-a citit presa care a aparut la Bucuresti si am fost profund dezamagiti de ceea ce a putut sa spuna directorul hotelului. Nu am pretins ca ghetele erau noi, insa erau de foarte buna calitate si in stare perfecta, nu foarte uzate cum a spus directorul. Totusi suntem o nationala care vine dintr-o tara cu pretentii. Nu suntem nici din Moldova sau Uzbekistan. Am fost contactati de ambasada noastra de la Bucuresti, dupa ce incidentul a ajuns in presa", a mai precizat oficialul rus.

Pentru a se asigura din toate punctele de vedere, sambata seara sunt asteptati sa la Bucuresti doi reprezentanti ai Federatiei Ruse de Rugby, care vor aduce mai multe perechi de ghete in cazul in care rugbisti nu vor reusi sa isi completeze echipamentul pana la ora partidei.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT