Daca Lungan intareste apararea, Alin Simota va intari "atacul"?

Autor: Sport.ro
Sambata 11 August 2007, 13:10
VEZI CE "GORILE" AR PUTEA TRIMITE SIMOTA DUPA MIHAI LUNGAN

Totul pare sa mearga pe dos in fotbalul romanesc! Toata lumea se mira si spune: "nu se poate intampla asa ceva in anul 2007, intr-o lume civilizata", insa la toate colturile se enumera cazuri si cazuri de jucatori care sunt batuti de antrenori sau persoane din jurul echipei la care evolueaza.

Chiar antrenorul Sdrobis, care acum spune ca nu-i vine sa creada cum un jucator a fost batut cu atata bestialitate, a fost acuzat, acum mai putin de 3 luni de elevii sai, Stemat, Anghel, Tudor si Traistaru, ca i-a batut, si nu doar o data.

Mihai Lungan spune ca bodyguarzii lui Alin Simota, patronul echipei cu cele mai multe cazuri de bataie in 2007, Jiul Petrosani, l-au batut cu bestialitate, i-au spart dintii si l-au facut sa-si scoata certificat medico-legal. De asemenea, Lungan a vorbit in Atac despre deja celebrul caz si a spus ca are de gand sa-si ia pistol, pentru a se proteja de "gorilele" lui Simota: "Imi e teama, luni merg sa-mi cumpar pistol. Sunt casatorit, am un copil, nu-mi permit sa stau cu mainile in san. M-au batut bine, nu gluma. Sper sa nu treaca si la alte practici mai violente. De fapt, ce sa-mi mai faca, sa ma omoare?", a spus fotbalistul in Atac.

Totusi, asa cum Lungan are de gand sa-si "intareasca" apararea, este posibil ca si patronul Simota sa forteze atacul! Alin Simota ar putea sa-si intareasca "brigada" de "gorile" cu 2-3 campioni mondiali din domeniu, care i-ar cam "inmuia" degetele pe tragaci lui Mihai Lungan.

Printre vedetele pe care le-ar putea lua Simota in echipa sa de bodyguarzi se enumera si ultimii doi Mr. Olimpya, Ronnie Coleman si Jay Cutler.

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies