Zlatan Ibrahimovic Liechtenstein Suedia Show

Cum s-a pregatit Ibra pentru meciul nationalei :) Zlatan si-a lasat colegii si a mers la...pescuit! Ce captura FABULOASA a facut:

Zlatan Ibrahimovic este, fara doar si poate, unul dintre cei mai "nebuni" fotbalisti ai lumii. Pe cat de spectaculos, pe atat de capricios. Suedezul este insa si unul dintre cei mai iubiti si este apreciat pentru relatia apropiata pe care o are cu fanii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Octombrie 2014, 12:37
Data actualizarii: Duminica 12 Octombrie 2014, 12:48

Zlatan nu a jucat in partida pe care Suedia a incheiat-o la egalitate, scor 1-1, cu Rusia, ramanand pe tot parcursul meciului pe banca de rezerve. Atacantul se pregateste, insa, acum sa revina in tricoul selectionatei nordice si este asteptat sa intre in partida cu Liechtenstein, care se va disputa astazi.

Starul nationalei Suediei, cel mai bun marcator din istoria tarii nordice, care tine indeaproape legatura cu fanii sai, prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Instagram, a ales sa isi petreaca intr-un mod surprinzator ziua de dinaintea partidei.

Zlatan se pare ca a plecat pentru cateva ore din cantonamentul echipei nationale si s-a bucurat de putina liniste la pescuit.

Suedezul a si facut o captura cu adevarat impresionanta, pe care nu a ezitat sa o posteze pe internet.

"Am mers la pescuit! Astazi am avut ocazia de a pleca pentru cateva ore de la antrenament si am profitat de ocazie. Am pescuit alaturi de legendarul Claes "Svartzonker" Claesson. A fost o dupa-amiaza de neuitat", a scris Ibra.

Ibrahimovic nu a jucat in partida pe care Suedia a incheiat-o la egalitate cu Rusia, pe teren propriu, dar are mari sanse sa revina in meciul cu Liechtenstein. Acesta a fost accidentat in ultima perioada la tendonul lui Ahile.

Modifică setările cookies